Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. november 8., hétfő

Hátizsák ajándékba

Ritkán jövök... Sok dolog van. Tele vagyok félkész dolgokkal, megvalósításra váró ötletekkel. Van néhány szívemnek kedves felkérésem is. Ezeknek is igyekszem eleget tenni.
Egyik kedves kötelezettségem egy lovacskás hátizsák a 8 éves unokahugom szülinapjára. Még van rajta néhány simítani való, de már késznek mondható. Megmutatom, mert nem tudom lesz-e még alkalmam fényképezni.

Na, még a szemek hiányoztak róla. A kép nem túl jó a vaku miatt, de a lényeg látszik :-))))

6 megjegyzés:

 1. Hogy Te miket tudsz?! Csúcs szuper. A reakciót meg majd látni fogod. Szerintem nagyon fog tetszeni Neki.
  P.

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Hát ez valami tündéri!!! Mindén porcikájában bájos!!

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm Lányok!
  Az ünnepelt nagyon örült! :-))

  VálaszTörlés
 5. Nagyon tuti lett! Igazi csajos hátizsák!

  VálaszTörlés