Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. november 22., hétfő

Ajándékba készült

Kulcstartó

6 megjegyzés:

 1. Deszép!! Ezeket a csodás mintákat Te találod ki? Nagyon-nagyon jók!

  VálaszTörlés
 2. Hát, asszem igen! :-)
  De nem áltatom magam. Olyan gyönyörűségeket látok a blogokon, könyvekben, újságokban, na meg azért nekem is vannak ötleteim, hogy bekerül minden egy nagy kalapba (a fejemben) és amikor csinálok valamit, akkor derékig turkálok abban a fejfedőben. Aztán lesz valami.
  Most ez a kulcstartó.

  Köszönöm, hogy benéztél és jól megdicsértél! :-)

  VálaszTörlés
 3. Teljesen rád jellemző stílusban varrsz, és ez a stílus nekem nagyon tetszik, szeretnék én is hasonlóan varrni, de az még sem én lennék...
  Nagyon tetszik ez a kulcstartód is!!!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon köszönöm! Legnagyobb dicséretet kaptam Tőled!

  VálaszTörlés