Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. június 8., szerda

Ajándék

Ezt a pénztárcát ajándékba készítettem. Egy kislány szülinapjára vitte a középső fiam.
Sewlover.com oldaláról vettem a mintát. Annyira édes volt és nem is tűnt bonyolultnak. Lehet, hogy az én bénaságom, de a ferdepántot teljesen kézzel kellett felvarrnom. Szép lett, de nagyon munkás! :-)
Igazi csajszis darab!


5 megjegyzés:

 1. Látszik, hogy jó munkás darab, de nagyon szépen, precízen varrtad meg! Lehet, hogy a fiaidat ezentúl az eddiginél is sűrűbben fogják meghívni szülinapi bulikba !! :-)))
  Ági

  VálaszTörlés
 2. :-)) Igen az lehet! ;-)
  Köszönöm! :-)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép lett ! És bizony-bizony, a ferdepánt kézzel varrva az igazi !

  VálaszTörlés
 4. éééédes......érdekes módon az én lányomat is igen sűrűn hívták szülinapra az első hasonló ajándékozás után..:)))

  VálaszTörlés
 5. Cuki! Lányos, de nem pink, ez jó :)

  VálaszTörlés