Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. június 1., szerda

Pasis

tarisznyának indult... Tarsoly szerű formát vettem alapul. Nagyon tetszik, de mire elkészült elbizonytalanodtam, hogy elég pasis-e.

3 megjegyzés:

 1. ha teszel bele hamubasült pogácsát akkor igen :-)
  egyébként nagyon jól néz ki, de tényleg nehéz döntés, hogy elég pasis e :D erről a férfiakat kell megkérdezni, ők pedig nálatok szép számmal képviseltetik magukat :D

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép lett! Szerintem a nők hordanák szívesebben. Talán az ívelt vonalak miatt, de tényleg kicsit nőiesebb inkább. Kíváncsi lennék én is néhány férfi véleményére is ez ügyben.

  VálaszTörlés
 3. Szerintem abszolute nem pasis, viszont egyszerűségében csodaszép!

  VálaszTörlés