Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. június 5., vasárnap

Meg egy kis kék

Egyszer olvastam egy blogerinánál, hogy a kék anyagok valahogyan sokszorozódnak a szekrényben. Lehet benne valami, mert nekem is kékből van a legtöbb, pedig becsület szavamra ezer éve nem vásároltam kéket. Hiába veselkedek neki sokszor a kék fecnis doboznak, hiába tartok "kék napokat" valahogy nem fogy.
Most megint megpróbálkoztam a kék-készlet csökkentésével...Ezek születtek, de még van folytatás! :-)4 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek!!
  Kb.5 párnát kellene varrnom, hogy mindenféle leeső gyanús helyeket korrigáljak:) Amikor látom a párnáidat, felbuzdulok:):) Aztán rájövök,hogy ilyen mintákhoz nekem nincs se türelmem, se precizitásom:)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon klasszak! (érdekes nálam állandó kék hiány van :D)

  VálaszTörlés
 3. ez csak azért van mert a kék a kreativitás-kommunikáció színe.....:))))))))

  VálaszTörlés
 4. Óh, csodaszépek lettek! Most hogy mondod, tényleg nálam is a kék anyagkupac a legnagyobb... :o)

  VálaszTörlés