Oldalak


Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. november 9., szerda

Hatalmas meglepetés

Óriási meglepetésben volt részem tegnap!!! Egy csomag értesítő várt a postaládába. Senkitől nem vártam semmilyen küldeményt és én nem szoktam soha semmit kapni csakúgy!!!
Loholtam a postára és egy szép nagy és nehéz csomagot adott át a postás kisasszony. Timitől jött a titokzatos küldemény!!! Csupa kérdőjel voltam és rettentő nagy önuralomra volt szükségem, hogy ne kezdjem el tépni a papírt a posta közepén. Nem bírtam sokáig. Az ovi öltözőjében már birkóztam a teljesen atombiztos csomagolással, de én nyertem. A meglepetés, csak itt vált teljessé. Tele volt a doboz FIMO gyurmával!!!!!!! Ugráltam örömömben, de nem értettem!!!!!
Mikor hazajöttünk, egyből néztem Timi blogját. Még néhány hete felajánlott egy hatalmas adag gyurmát, hogy ő ugyan azt gondolta, hogy kiteljesedik gyurmázás terén is, de aztán rájött, hogy mégse :-) Én csorgattam a nyálam és hagytam is egy megjegyzést, de mivel előttem már sokan írtak, így azt gondoltam, hogy már lecsúsztam róla (akkor még nem tudtam, hogy sorsolás lesz!!) és nem is foglalkoztam vele tovább. Derült égből napsugárként ért a meglepetés a csomag formájában és így utólag derült ki, hogy engem ért a szerencse a jelentkezők közül!!!! Mit is mondhatnék. Velem még nem történt ilyen! Én még egy játékon sem nyertem! Most nagyon boldog vagyok!

Íme a kincsek:
(a kép Timi oldaláról van)
Nagyon köszönöm!!!! Már ki is próbáltam este! :-)))))))

6 megjegyzés:

  1. :):):)
    Annyira örülök,hogy örülsz:) Remélem lesznek majd fotók a gyurmázásról is! Már látom őket magam előtt,pont olyan csodásak,mint a varrományaid:)

    VálaszTörlés
  2. én is úgy kipróbálnám, anno mikor külföldről hoztak ilyeneket akkor is csurgott a nyálam :d De tisztában vagyok vele, hogy ez a lelkesedésem kb fél óráig tartana :d
    de egy-két klassz gomb jól jönne :D

    VálaszTörlés
  3. Húúúú de jó!!!

    és hogy teljes legyen az örömöd, akkor elárulom, hogy nekem van néhány szilikon-formám ezekhez, ha eljössz érte, kölcsönadom, hogy kipróbálhasd! Hívj!

    VálaszTörlés
  4. Hű de szerencsés vagy, nekem ez maga lenne a Kánaán. Kíváncsian várom miket alkotsz majd :)

    VálaszTörlés
  5. Nem tartozom a profi gyurmások közé, de ha kérdésed van keress bátran, néhány alapszintű leírást a blogomon is találhatsz gyurmázásról

    VálaszTörlés
  6. Ne feledd megmutatni ami belőle készül :)

    VálaszTörlés