Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. augusztus 16., csütörtök

Díszdoboz

Újabb kitekintés.
Felkérést kaptam egy díszdoboz bélelésére. A doboz fából készült és a belsejébe kellett textilt varázsolni. Örömmel vegyes izgalommal vállaltam a feladatot. Sajnos a határidő nagyon rövid volt, így nem igazán jutott idő a kísérletezgetésre. Egyből élesbe kellett csinálni. Ez kellőképpen  frusztrált is.
Meglett végül. Úgy érzem elsőre egészen jól sikerült, bár azért látom a nehézségeket.


 A dobozt egy édesapa kapta, hogy egy fontos esemény emlékeit beletehesse. Remélem sikerült örömet szerezni vele...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése