Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. augusztus 23., csütörtök

Levendulás apró fecni

Szezon van. Többféle is, de én most a levendulára gondolok. Édesanyám és a húgom kertjében jártam. Szüreteltem, aztán szárítottam, végül apró fecnik (jóóóó sok) felhasználásával levendula párnácskákat varrtam. Meg szívecskéket is. :-)
Illatosak.
6 megjegyzés:

 1. Szinte érzem az illatát! Imádom. Édesek a "fecni párnák"

  VálaszTörlés
 2. Igazán termékeny voltál. Én most nem varrtam semmit4 :(

  VálaszTörlés
 3. Igazán remek dolgokat készítettél !

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm! :-) Nagyon aranyosak vagytok!

  VálaszTörlés