Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. augusztus 6., hétfő

Hímeztem-hámoztam

Ez (is) aprófecni lesz. Mindig megfogadom, hogy addig nem vágok bele az új anyagokba, míg a sok-sok apró fecni, cifet-cafat el nem fogy! Rettentően igyekszem, de a maradékok csaknem fogynak! Sőt! Mindig nagyobb dobozt kell kerítenem nekik. Ki érti ezt????

Nem annyira apró, de a fecnis dobozból került ki ez a tatyó. Ééés végre hímeztem is! :-)


4 megjegyzés:

  1. Végre egy Robertás hímzés :-) Nagyon jól néz ki!

    VálaszTörlés
  2. Épp annyit tettél narancsból a zöld mellé, amennyi kell! Színharmónia... Éppen csak megakad rajta a szem, aztán észreveszi a hímzést is, na az már hosszasabb csudálkozást igényel.

    VálaszTörlés
  3. húú de jól néz ki, pedig nem szeretem a zöldet:)

    VálaszTörlés