Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. augusztus 17., péntek

Papírzsepi tartók

Nincs még itt a (bocsánat!) takony-szezon, de sajnos a nyár elmúltával hamarosan beköszönt az is. Az a fránya allergia-szezon azonban meg éppen most tombol minálunk.
Nagyfiam allergiás a parlagfűre. Szóval kell az a 100-as papírzsepitartó! Legalábbis állandó használatban van.
Bárki is találta ki ezt a megoldást, hatalmasat alkotott!!! Mert amikor kell a zsepi, akkor adjuramisten, de azonnal kell. Milyen jó, ha ilyen helyes papírzsepitartók vannak felakasztva a lakás különböző pontjain! :-))


folyt. köv.


1 megjegyzés:

  1. Imádom őket!
    (és teljesen egyetértünk, hogy zseniális volt, aki kitalálta, én is szerintem is nagyon praktikus, és készíteni is jó!)

    VálaszTörlés