Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. szeptember 3., hétfő

Tapogatós játék

Egy újabb tapogatós játék. Ezúttal a Hóvirág csoportnak.Készítettem már egy ilyet. Úgy működik, hogy páronként más és más anyag található a négyzetekben. A lényeg, hogy a gyerkőcök tapogatás útján válasszák ki a zsákból a párokat. Szerintem játszható vele memória is :-)


1 megjegyzés:

  1. Hrozina Zsoltné Anikó2013. január 6. 17:44

    Ezt lehet, hogy én is megcsinálom egyszer a gyerkőceimnek az oviba...

    VálaszTörlés