Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. szeptember 20., csütörtök

Utazós motyó

Számomra nagyon kedves hölgy kért tőlem egy táskát/szatyrot/motyót. Utazósat. Cipzárosat, hogy ne boruljon ki belőle a cucc, ha éppen lóbálja föl a vonaton a kalaptartóra. Vagy ha az öléből lefordul a metrón, ne guruljon szét az uzsonnának szánt alma. Ja! Nagy is legyen, hogy minden elférjen benne. Csak egy pántja legyen, hogy ne csússzon le mindig az egyik. Kézbe is lehessen vinni és vállon is.

Ez született:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése