Oldalak


Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. október 27., szombat

Vihar a tengeren - update!

Újravarrtam. Nagyon bántotta a szemem és bevallom el is szégyelltem magam, hogy felraktam az előzőt a blogba. Megfordult a fejembe, hogy kitörlöm a bejegyzést, de aztán úgy döntöttem vállalom. Én csináltam azt is. Csúnya lett. A foltvarróval előfordul, hogy valami nem úgy sikerül, ahogy szeretné és akkor szétbontja, vagy kihajítja és újravarrja. Megérte! :-)
Köszönöm a kritikát!
3 megjegyzés:

  1. Na ez így most tökéletes, ahogy Tőled megszoktuk :-)) Én azt gondolom egyébként, hogy másoknak is vannak félresikerült blokkjai, csak nem merik bevállalni.
    Ági

    VálaszTörlés
  2. Ezzel a blokkal én is szenvedtem egy sort, végül, én úgy tudtam jól megvarrni, hogy a rombuszos részt papírra varrtam meg, így lett pontos. Egy teljes takarót tuti nem vállalnék be belőle. :-)

    VálaszTörlés