Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. március 12., péntek

Horgolás az új szerelem

Teljesen beleszerettem a horgolásba. Már csak azért is, mert egyre magabiztosabb vagyok. Nagy örömmel tölt el, ha már egyedül értelmezek egy mintát. Olyankor elönt az önbizalom és rettentő büszke vagyok magamra, hogy: Na megy ez nekem! Aztán odaérek valami olyan jelhez, amit még nem láttam (még elég gyakran előfordul) és teljesen összeomlok. Először megpróbálom "megoldani" (nem megy), utána elönt ez elkeseredés, aztán rettentő dühös leszek magamra és nem nyugszom, amíg rá nem jövök, hogyan kell. A legvégén pedig elbringázom a mesteremhez :-))) Na, de ezt nem tehetem meg vasárnap éjfélkor, ugyebár....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése