Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. március 12., péntek

Közeledik a húsvét

Na és hogy igazoljam hallgatásom okát. Egyrészről nem volt fényképezőgépem, másrészről pedig belefeledkeztem az új szerelembe. Lassan egy fészekalja tyúkocska várja új gazdáját. Nagyon megbecsült locsolóim kaphatnak ilyet húsvétkor.


És mivel a kihívások embere vagyok, tanultam új dolgokat is. Beleszerettem az ír horgolásba. Gyönyörűséges. Ez az első próbálkozás, majdnem egyedül...

És ez...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése