Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. március 12., péntek

Nőnap

Nem annyira rajongok a nőnapért. Valahogy olyan nyűg ez a pasiknak. Vagyis nem is a pasiknak, hanem inkább a mellettük lévő nőknek, mert hát ugye kiszervezi meg ezt is??? Pedig úgy jó ajándékot/virágot kapni, hogy az szívből jöjjön, ne csak kötelező kör legyen egy listán, amit ki lehet pipálni. Az apáknak ráadásul nagyon-nagy felelőssége, hogy hogyan is áll a kérdéshez! Ha kislányai vannak akkor azért, ha fiai, akkor azért. Az a kisfiú, aki nem látja az édesapját, hogy szívből ajándékoz, az ő maga hogyan "tanulja" meg??? És az a kislány, akinek édesapja nem bánik hercegnőként az édesanyjával és vele, őbelőle, hogyan lesz egy egészséges magabiztos hölgy? Szóval uraim nagy a felelősség! Ne csak kényszeredett feladat legyen a nőnap, és az anyák napja, meg a többi ünnep! Lehet ajándékozni csakúgy is! Szívből, örömmel és szeretettel!
Én ezt a csokrot kaptam:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése