Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. március 3., szerda

Szülinapi ajándék

Bébé fiam szülinapi zsúrba hivatalos hétvégén. Gondoltam csinálok egy tolltartót. Rakunk még bele néhány apróságot és kész is az ajándék! Lehet indulni a buliba!
Nekem nagyon tetszik! Az első toll- v. akármitartó. Remélem kis gazdája is örülni fog!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ötlet ez a tolltartó! Szuper! A tojástartóról, a neszeszerről, és a takaróról nem is beszélve! Hajrá, nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  2. És hogy tetszett az ünnepeltnek?

    VálaszTörlés