Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. március 17., szerda

Varrógép újabb felvonás

Nem nagyon haladok a terveimmel. Valahogy mindig közbejön valami, valahogy mindig elúszok. Annyi ötletem van, de csak napi 24 órám. Hiába határozom el, hogy na, ma megvalósítom őket, legalább egy részét, előfordul, hogy egésznap nem bírok leülni a varrógépem elé. Ami még elszomorít, hogy a varrógépem halódik. Egyre inkább sürgető az új megvásárlása. Ezzel is vannak dilemmáim. A nagyon drága(nekem) csillivilli gépet vegyem meg, ami mindent tud??? Vagy vegyek egy nagyon jó gépet, ami szintén nem olcsó, de kérdés, hogy elég lesz-e hosszútávon? Mert a ketteske (így hívom a kevésbé drága gépet:-)) is nagyon sokba kerül és sok mindent tud, de vannak dolgok, amit csak az egyeske és emiatt a duplájába is kerül. Mivel viszonylag kezdő foltvarró vagyok, esetleg nagyképűnek és fölöslegesnek tűnhet egyből egy nagyon drága gépet venni, de ha megveszem az olcsóbbat, ami lehet, hogy teljesen kielégíti az igényemet, akkor nincs gond. De mi van akkor, ha kb. 2 hónap múlva kiderül, hogy mégiscsak a drágább kellett volna? Mert nagyon hiányoznak azok a funkciók, amik egyeskének vannak??? Még gyűjtöm a pénzt, mert varrógép mindenképpen kell!!!!
Janome DC4100 és Janome MC6600 között vacilálok. Jelen esetemben már a DC4100-as is szuper masina és csak ámultam, hogy mi mindent tud, amit a mostani gépem nem, de az MC 6600 visszont fullextrás. Na az tényleg tud mindent. Mindkettőnek az ára nagy érvágás, de remélem hamar megtérülő befektetés lesz bármelyik mellett is döntök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése