Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. május 31., kedd

Egy néptánc tanárnak...


Élőben kicsit sötétebbek a színek. Nagyon remélem, hogy tetszeni fog Gergő bácsinak!

Vannak még kész dolgok, csak sajnos a technika ördöge közbeszólt.... Ami késik, az nem múlik, remélem meg tudom mutatni az elmúlt napokban készült többi dolgot is.

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Remek ötlet! A Panna meg is szavazott valami hasonlót a Balázs bácsinak ( de már mondtam, hogy csak jövőre). Ő a Panna egyik néptánctanárja. Idén friss, saját eltevésű eperlekvárt fog kapni.

    VálaszTörlés
  2. Eperlekvár sem rossz! ;-) Még lehet, hogy kap egy üveg bodza szörpöt! Természetesen saját készítésűt. :-)

    VálaszTörlés