Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. február 29., szerda

Drapéria

Mit is mondhatnék, hogy mi ez. Egy függöny talán? Lépcsőfeljáróba készült, hogy megállítsa a felfelé szökdöső meleget. Úgy tűnik bevált! :-) Igaz jó vastag lett. 3 réteg tűzve, ólomzsinórral az aljában.
Lefényképeztem én is. Itthon felakasztva az ablak fölötti karnisra. Itt jobban látszódnak a valódi színek. Aztán kaptam egy képet a végleges helyéről is.Készült még két hatalmas ablakpárna is. Szintén a hideg ellen.
Ez csak az egyik, de a másik pont ugyanilyen :-)))

3 megjegyzés:

 1. Nem apróztad! :) Nagyon szépek! A fa motívuma különösen tetszik!!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó a hidegfogó!
  Érdekes a minta, olyan mint egy szélben hajladozó fa, direkt utalás a funkciójára, vagy így alakult? :D

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jók. Különösen a fa tetszik. Milyen jó ötlet, hogy nem csak sima függöny lóg meleg fogóként.

  VálaszTörlés