Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. február 9., csütörtök

Hopi-Patch 5.

Ez egy nagyon jó technika! Rettentően élveztem! Kicsit sok anyagot felvesz, de nagyon mutatós! :-) Trükköztem is vele! A közepére is raktam egy forgót!

7 megjegyzés:

 1. Ez annyira gyönyőrű!!!!!!!!!! :D

  VálaszTörlés
 2. Szépséges lett! Annyira szeretem a 3D-t, kár hogy zabálja az anyagot.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon mutatós lett! Én is gondolkodtam hogy középre is teszek egy forgót, aztán feladtam. Szépek a színek.Majd küld el a címemre, hogy a kollázsba felkerüljön.

  VálaszTörlés
 4. Ez is nagyon-nagyon. Külön jól esik, hogy ilyen meleg színekből csináltad.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon ötletes a megoldásod és kellemes a színvilág. Jól néz ki!!!

  VálaszTörlés
 6. Ez szuper lett! Egészen kedvet kaptam hozzá, hogy én is kipróbáljam.

  VálaszTörlés