Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. február 3., péntek

Gekko fun 2.

Elkészült a második gekko fun pocak tatyó. (Majdnem) Ugyanolyat kellett csinálnom, mint az előző. Lehet ellenállni egy ötéves kérésének?? :-) Legfontosabb kikötés, hogy piros szemei legyenek a gekkonak. Olyan lett! :-)
Egy újítást is eszközöltem. Varrtam bele egy kulcs-őrzőt. Na, nem mintha az ötévesemnek szüksége lenne rá, de hátha hordani fogja még jó pár év múlva is! ... Meg esetleg az anyukája is! :-)

5 megjegyzés:

 1. Szia!
  Aranyosak a gekkóid :)
  Egy kis meglepetés vár a blogomon, kukkants be! ;)
  http://boldogsag-var.blogspot.com/2012/02/figyelem-dijat-osztok.html

  VálaszTörlés
 2. nagyon tuti :D
  (Látom biztosra mentél, nehogy kinője :D)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon boldog a viselője! :)))

  KÜlönben pedig szuperplussssssz hatást ad neki a piros szem. Tök jó volt ez a kérés a fiadtól. Másik tatyó is tuti, de ez a piros szemmel még élethűbb lett!

  VálaszTörlés
 4. Nahát, ez is szuper lett! Ennek az övtatyinak a gekkoja tetszik jobban, viszont a másik tűzése (átlóban) nekem jobban bejön.

  VálaszTörlés
 5. Csodásakat alkottál már megint!
  Egyik gekkos táska jobb mint a másik! Nagyon tetszik a dobozod is!
  Nagyon ügyes vagy!

  VálaszTörlés