Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. február 17., péntek

Hopi-Patch 6.

Hatodik feladat a "katedrálablak". Sokféle verziót találtam a neten és kisebb vita is kialakult a lányok között, hogy melyik is az igazi "katedrálablak". Nos én éltem az alkotói szabadságommal és az enyém ilyen lett. Remélem a játékszabályzatnak is megfelel.


Nagyon szép megoldásokat láttam már a többi résztvevőnél!
Az én verziómat innen szedtem!

6 megjegyzés:

 1. Ez a változat a "10 minute blocks"- technikával készült? Jóval gyorsabb mint az eredeti, és legalább olyan mutatós. Nagyon szép lett :o)

  VálaszTörlés
 2. Nekem is nagyon tetszett ez a variáció is, nehéz volt dönteni, én végül jól elbonyolítottam.
  Nagyon tetszik, jó lett a tied!

  VálaszTörlés
 3. Köszi Lányok! :-)
  Én nagyon szeretem az egyszerű, de nagyszerű dolgokat! Szeretem a kézzel varrást is. Nagyon! Azonban, ha választhatok, akkor azért a gyorsabb módszert választom ;-)

  VálaszTörlés