Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. március 30., szerda

Díjak!

Díjakat kaptam!
Csillagtól és Bubától! Olyan ügyesek ők is!!!!
Nagyon-nagyon köszönöm! Kedvesek vagytok, hogy gondoltatok rám! Mindig gondban vagyok, hogy kinek is adjam tovább, hiszen előbb utóbb körbe ér és ahogy olvasgatok, bekukkantok másokhoz látom ám, hogy már valaki megelőzött! :-)) Így én szeretném csak nagyon nagyon megköszönni!


1 megjegyzés:

 1. Szia
  Kipróbáltam a rococo hímzést. Felraktam a blogra és a te blogodat is egy link alatt mert újra köszönöm, hogy megírtad nekem hol lelhetek a mintákra.
  Köszi
  Remélem nem bánod!
  €dit

  VálaszTörlés