Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. március 2., szerda

Van némi adósságom...

... közzétételben. Kishúgom hívta fel a figyelmemet, hogy a neki szánt akármi tartót fel sem dobtam a blogra.
Az úgy volt, hogy hosszas (több hónapos) szervezés után végre vendégül látott minket, az egész családot. Párjával, új (nekik új:-)) lakásba költöztek és a beígért lakásavató csak váratott magára. Azért az hozzátartozik, hogy nagy a család és igen tornádó jellegű is :-))) Van Anyu és Apu. Van az idősebbik húgom, a párja és a két kislányuk, na meg vagyunk mi. A klán! A Zuram, a 3 fiú és én. :-) Na, a tesóm erre nemigen van felkészülve zsizsegés-ügyileg. A lényeg, hogy hosszas szervezés után, végre sikerült összehozni a látogatást, ami nagyon jól sikerült és hát úgy illet,. hogy vittem a kishúgomnak egy kis apróságot.
Az anyag választás nem véletlen. Ha nálunk van állandóan áradozik, hogy ez az anyag neki úgy, de úgy tetszik. Szereti a csilli-villit. Na így született ez az akármi tartó.3 megjegyzés:

  1. Cuki csili-vili izémizé tartó!! :)

    VálaszTörlés
  2. És azóta is áradozom mindekinek, hogy ezt te csináltad! És én magam is gyönyörködöm benne! :D
    Átpakoltam ebbe a kártyáim egy részét, így mostmár mindhárom általad varrt akármi tartót hordom magammal, minden nap! ;)
    A következő vendéglátásra pedig lélekben készülünk.. :D :D

    VálaszTörlés