Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. március 30., szerda

Egy nagyon jó nap!

Olyan klassz dolog történt velem, hogy ihaj! Egy szervezkedés és biznic folytán találkozót beszéltünk meg egy blogerinával. :-)) Bruercsivel. Ebből a találkozóból olyan jó nap sikeredett!!!! Üzleteltünk, beszélgettünk, sütikéztünk, beszélgettünk, aztán hatalmas zsákokat hozott elém, hogy válogassak. Igazi kincseket találtam. Mint egy karácsonyfa úgy néztem ki, amikor elindultunk, de nem ám haza! Elvitt egy varázslatos helyre, a Hobbi Művészbe. Na ott csak tátottam a számat, mert oda legalább háromnapi hideg élelemmel érdemes menni, akkora az üzlet. Szerintem kb. az egy negyedét sem láttam :-) Azért sikerült néhány kincset bedobni a kosaramba :-)) Mire hazaértem hulla voltam...:-) Egy nagyon jó nap volt!

4 megjegyzés:

 1. Én is nagyon jól éreztem magam!! Majd még megismételjük, mutatok én még neked jó helyeket!! :)

  VálaszTörlés
 2. De jó! :-))) Köszönöm a tegnapot még egyszer!

  VálaszTörlés
 3. Én meg irigykedem jó nagyokat! Olyan jó látni, olvasni, hogy micsoda barátságok köttetnek így az éteren keresztül!

  VálaszTörlés
 4. Én is csak irigykedem. Én jó ha havonta 1-szer feljutok Pestre és akkor veszek ezt azt, aztán meg kiderül, hogy némelyik anyagból még kellene, és nem vettem ezt-azt és várni kell a következő útra!!!! Örülhettek hogy ha messze is a bolttól de legalább helyben vagytok!
  Szép napot!

  VálaszTörlés