Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. március 3., csütörtök

Pörgésben vagyok!

Lételemem az állandó pörgés. Körülöttem lévők néha már szédülnek, mert én csak röpködök :-)))
Ma nyílt nap volt a suliban, aztán hazajöttem jelmezt varrni a legkisebbemnek, mert holnap lesz a farsang. Ezen szeretnék változtatni, hogy mindig mindent az utolsó pillanatban. Nem tudom, hogy sikerül-e, de van még rá néhány évtizedem. Majd talán egyszer :-)))
A múltkori pici-cuki tildás neszire nem találtam gombot. Gondoltam jó lenne valami egyedi, ha már a hímzés is az. Megmutatom mi született ma. A kedvenc kézimunka boltos ismerősöm mondta el a technikát, én meg megpróbáltam itthon. Na, azért vannak ám hibái. Szóval gyöngyösök, csak semmi szakértői pillantás! :-) Nagyon tetszik a technika és azért álszerénység nélkül....büszke vagyok magamra, na.A másik pedig egy bogyó. Bogyó!!!! Imádom őket és végre megcsináltam az első bogyómat! :-))


12 megjegyzés:

 1. Jobb mint bármilyen gomb. Nagyon ari!
  €dit

  VálaszTörlés
 2. csak azt áruld el, hogy miért tildás neszi...mert amúgy én a tildás dolgokért nem annyira vagyok oda, ez pedig nagyon tetszik....de mitől tildás?

  VálaszTörlés
 3. Imádom a bogyókat ! Itt egy link : http://www.kreativvagyok.hu/gyongyfuzes/
  A listán van 5 féle bogyó, az elsőben lévők még egyszerűnek tűnnek :)) A neszid szuper :))

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép ez a gomb! A neszi is tetszik, de azt hiszem, azt írtam már. :)
  Dióhéj, az egyik Tildás könyvben van ez a forma, szabásmintával. Amúgy bármilyen lehetne... :) Szerintem így, csíkokból varrva, hímezve már nem is emlékeztet a Tilda-stílusra.

  VálaszTörlés
 5. Hú tesóm megint nagyot alkottál! Gratulálok!
  Egész kedvet kaptam vmi kis kézműveskedéshez. :)

  VálaszTörlés
 6. Csak egy megjegyzés: Ha megosztom FB-on a bejegyzésedet, akkor a belövőpisztolyod jelenik meg index képben. Szép szép..de a logód, vagy te, sokkal szebb vagy! :)

  VálaszTörlés
 7. hihetetlen vagy! Nagyon klassz ez a gomb! Meg az egész persze, de azt már korábban is írtam!

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm Lányok! Teljesen feldobjátok a napom! :-)))))))))))))))))))))

  VálaszTörlés
 9. Kishugom! Mostanában nem úgy működik a blog, ahogyan szokott, de a megosztás titkára rájöttem! Ki lehet választani a bélyegképet, mielőtt leokézod.

  VálaszTörlés
 10. Dióhéj: Lidércke elárulta a titkot! :-) Tilda szabásminta az alapja a neszinek.

  VálaszTörlés
 11. Gina! köszönöm az oldalt! Nagyon jó!!!

  VálaszTörlés