Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. március 4., péntek

Így jártam...


Anyagfestésre adtam ma a fejem. A múltkori festések után teljesen belelendültem. Colombus festéket használtam. Gyönyörűek lettek a színek. Tovább akartam próbálkozni. A terrakotta színt választottam. A mostani munkámhoz ez kellett (volna).
Szokásos módon jártam el. Már akkor gyanús volt, amikor beleszórtam a festéket a vízbe és összekevertem. Aztán a gyanúm tovább erősödött, amikor az anyagot is beleraktam. Nem volt mit tenni, a végére kellett járni.
Az eredmény ez lett:
Nos ez a szín a legkisebb jóindulattal sem terrakotta :-) Egyébként rettentően tetszik és egy másik munkámhoz tökéletes is lesz!


3 megjegyzés:

 1. Úgy látszik Colombuséknál ilyen a terrakotta, mert egyszer nekem is ilyen lett.

  VálaszTörlés
 2. Az élmény ismerős :-(( De így legalább egy cseppet sem unalmas a festés, mindig tartogat egy "kis" meglepetést :-))
  Ági

  VálaszTörlés
 3. A festés egyébként is mindig izgalommal tölt el! :-) Hát még ha ekkora a meglepetés :D

  VálaszTörlés