Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. március 23., szerda

Tavasz van!

Végérvényesen és visszavonhatatlanul! Keménykedhet még egy kicsit a tél, erősködhet, de már csak azért teszi, mert a vesztét érzi.
Nem is tudom hogy írjam le azt az érzést, ami akkor fogott el, amikor kiültem délután a napsütésbe, egy tejes kávéra. Csicseregtek a madarak, hirdették ők is a világnak, hogy jól érzik magukat. Lágy, meleg szellő susogtatta az elszáradt nádat.... Olyan, de olyan, de olyan......jó volt!


1 megjegyzés:

  1. Szeretnék neked küldeni egy jó szót, egy pontot! :)
    http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

    VálaszTörlés