Oldalak


Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. augusztus 28., szombat

Blogtalálkozó

Fantasztikus volt! Nagyon izgultam, kicsit féltem, de aztán nagyon jól éreztem magam! Izgultam, mert a blogon keresztül hiába "ismertem" elég sok mindenkit, személyesen csak Ginával találkoztam eddig. Aztán amikor megérkeztem kiderült, hogy ismerem Huligánlány Cilit is, igaz nem varrós körökből, hanem még nagyon régről, akinek ezúton is nagyon-nagyon köszönöm, hogy hazaszállított!!! :-)) Kicsi a világ.
Aztán szépen rácsodálkoztam a blogolókra és nagyon jó beszélgetésekbe elegyedtem. Nagyon örültem csajok, hogy személyesen is találkoztunk! Hihetelten élmény volt!!! Viszont most mégjobban meg vagyok rettenve!!! Annyi új arcot láttam, annyi emberrel beszélgettem és akkora katyvasz van a fejemben.... Jó lesz még sokszor találkozni :-))
Csere-berén én ezt az ajándékot  adtam Dite-nek. Nagyon megdicsért, ami elnézve gyönyörű munkáit, nagyon jól esett. Örülök, hogy találkoztunk és megismerkedtünk!

És ezt kaptam. :-)) Kitaláljátok kitől?
Naná, hogy Colette-től :-)) Köszönöm szépen! Gyönyörűséges!!!

Nem bírtam megállni és muszáj volt vásárolnom is ezt-azt. Csupa fontos dolgot :-)) Itthon azt mondtam, hogy ingyen adták :DD

Köszönöm minden kedves szervezőnek, aki megteremtette ez a talit nekünk! Puszi Nekik innen is!

5 megjegyzés:

  1. Nagyon, nagyon, nagyon örültem, hogy megismerkedhettünk!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó volt újra látni, örülök, hogy jól érezted magad :))
    Most már bátran jöhetsz közös varrásra is, ugye ?
    Szept 11. Budafok. Majd lesz bejegyzés !
    Pussz

    VálaszTörlés
  3. jaj Lányok nagyon köszönöm! Szuper volt!!!
    Közösvarrásra? Naná! Jók ezek a bulik!
    Puszi

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy jól érezted magad! Szép a csere-bere szerzeményed is és az is amit te adtál! Remélem, sokszor lesz még benne részed!

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű ez a neszesszer! :)
    Kiérdemelted: http://oltogeto.blogspot.com/2010/08/macis-dij.html

    VálaszTörlés