Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. október 2., szombat

Ajándék


Tesómnak.(Valami van a rendszerrel. Csak sokadik nekifutásra sikerült feltölteni a képeket, közben háromszor lefagyott a rendszer. Majdnem feladtam...)

5 megjegyzés:

 1. Milyen szép és aprólékos ez a minta:)

  VálaszTörlés
 2. Tulipános, tulipános! Gyönyörű! Egyre különlegesebb dolgokat készítesz! Tudom, hogy kaptál már ilyen díjat, írtál már magadról is, azért én is adok egyet, hogy tele legyen a polc! Amit magadról meg megosztanál már olvastam, ha gondolod! :))) Azért büszke vagyok rá, hogy kedves ismerősként is megismerhettelek!

  VálaszTörlés
 3. Jajj de kis édes!! A tulipán huzogató-vagy mi is :)- külön a szívem csücske :)
  Egy csokor tulipántól mindíg elalélok :)

  VálaszTörlés
 4. Köszi, hogy benéztél. :-)
  Az egyik egy kulcstartó, amit be lehet húzni a nagy tulipánnál fogva, a zsebecskébe. Régen nagyon menők voltak az ilyen típusú kulcstartók... A neszin pedig a zipzár húzókáján van egy tulipános fityegő

  VálaszTörlés