Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. október 19., kedd

Karácsonyra várva...

Néma csend honol a blogomon. Na nem azért, mert nem tevékenykedek, hanem mert általában kész munkákkal szeretek jönni. Most viszont több vasat tartok a tűzbe és minden csak félkész állapotban van. Tervem rengeteg, időm kevés, de igyekszem.
Amit tudok mutogatni azok a félkész karácsonyi ajtó-koszorúim. A fényképen nemigazán jók a színek. Ami olyan nagyon kékesnek látszik, az a valóságban egészen sötét zöld, de nem sikerült lencsevégre kapni az igazi színt. Remélem nemsokára a kész koszorúkat is mutathatom.


7 megjegyzés:

 1. Takarosak! Sok szépség lesz belőlük!Jó sok féle anyagod is van hozzájuk! Hanem én is kedvet kaptam a múltkor tőled a fonottakhoz és már ki is szabtam a csíkokat. Nekem sajna kevesebb színem van, de egyenlőre ez is elég! Ha legalább így állok, majd én is mutatom :D Addig is jó munkát! :D

  VálaszTörlés
 2. Nem olyan sokféle anyag ez :-)) Egyik sem kifejezetten karácsonyos. csupa maradék :-)
  Neked is jó munkát :-))

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jól mutatnak, szépségesek lesznek !

  VálaszTörlés
 4. Ez igen kérem! :) Ezt mind egy nap alatt termelted? Le a kalappal......én ma iszonyú frontérzékeny voltam...semmit nem csináltam:)Üdv:Judit

  VálaszTörlés
 5. Szépek nagyon... (én szeretem a félkész munkákat is nézegetni... máskor is tegyél fel róluk képeket...)

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm Lányok!

  Pörgök-pörgök, de azért ezt nem egy nap alatt csináltam ;-)

  VálaszTörlés
 7. mindegyik színösszeállítás tetszik. nem is tudnék választani:)

  VálaszTörlés