Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. október 26., kedd

Szerintetek? :-)

Szüleim fiatalon sokat hallgatták ezt a számot. Aztán megszülettem én... Olyan romantikus, nem?Névadó dalom... Egy kedves ismerősöm küldte el, mert tudtam ugyan a sztorit, de még soha nem hallottam a dalt...

3 megjegyzés:

  1. Ez egy szép szám, én is ismertem csak úgy, kellemesen régből... :)

    VálaszTörlés
  2. Most először hallom ezt a dalt, de nagyon édes, romantikus! Te is ilyen romantikus vagy?

    VálaszTörlés
  3. Az én szüleim Gianni Morandi-t halgatták,(meg, mi is a gyerekek), hasonló stilusban énekel ő is. :)

    VálaszTörlés