Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. január 1., szombat

Boldog új évet!

"Adj erőt, hogy elfogadjam azt, amin nem tudok változtatni. Bátorságot, hogy változtassak azon, amin tudok. És bölcsességet, hogy felismerjem a különbséget."


Én most leginkább ezt kívánom magamnak és minden erre járónak is!


BÚÉK!

3 megjegyzés:

 1. Ez az egyik kedvenc mondásom:)

  Boldog Új Évet!!

  VálaszTörlés
 2. Én is tanulom egy ideje, remélem sikerül mindkettőnknek :D Boldog új évet!

  VálaszTörlés
 3. És mint harmadik hozzászóló, én sem véletlenül néztem be hozzád :-)! Hanem, hogy emlékeztessem magamat erre a mondásra, mely már nekem is ott lapult egy ideje az emlékezetemben és egy füzetemben :-). Köszönöm hogy felelevenítetted! BUÉK Neked is! :-)

  VálaszTörlés