Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. január 19., szerda

Ökoszatyrok készülnek...

A múltkori napraforgós nagyon tetszett a családban. Így még csinálnom kell. Aztán belendültem és még csinálok egy tulipánosat (a gyengém) és egy virágosat.


6 megjegyzés:

 1. óóóóóóóóóó de nagyon szépek!
  Már megint nem tudnék választani közülük :D:D:D

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm! nemsokára készen is mutatom őket! :-)

  VálaszTörlés
 3. Hű, micsoda vidám színkavalkád! Kíváncsi leszek a végeredményre is! :D
  Ne haragudj, hogy nem írtam... szó szerint elfelejtettem, hogy ígértem! Tényleg felfordultam, akarom mondani az életem fordult fel. Már kezdek beleszokni a dologba, úgyhogy hamarosan a levél is megszületik! Ezúttal nem felejtem el! Puszi! Jó varrogatást!

  VálaszTörlés
 4. Most találtam az oldaladra.
  Nagyon szép dolgokat csinálsz, tetszenek. Gratulálok!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon örülök, hogy erre jártál! Köszönöm, hogy benéztél!

  VálaszTörlés