Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. január 15., szombat

Néhány apróság

Ezek készültek mostanság. Nem sok, és van még jó néhány félig kész alkotásom is. Remélhetőleg azokat is nemsokára megmutathatom.

Egy mobil tartó, a karácsonyra kapott telefonhoz, a nagyfiamnak (barcás:-))

A Zuramnak a munkás mellényét tettem személyre szabottá :-)) Nem. Nem Superman, bár akár az is lehetne ;-) A neve kezdőbetűje ;-)

Középső fiam egy játék konzolt kapott a Jézuskától és szeretett volna hozzá egy tokot. naná, hogy megvarrtam.

Szóval most ennyi, de ideje belendülnöm...

3 megjegyzés:

 1. Boldog új évet! Klassz kezdet, jövök majd nézni a többit is! Mindig meg akartam kérdezni, a blog fejléceden a beköszöntő csodálatos képet a "klánról" te rajzoltad? Még a kis unokaöcsimmel is jól megnézegettük, nagyon tetszett neki is :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon klassz ez a zöld tartóka, igazán profi !

  VálaszTörlés
 3. Cimblimbi: Köszönöm! :-) Van nekem egy barátosnőm! Ő A BARÁTNŐ! Grafikus és csinált nekem egy ilyen csodát. Eredetije kb. A3-as méret a lakásunkat díszíti. Különlegessége, hogy nagyon hasonlítanak a szereplők :-)))

  Gina: Köszönöm! Tőled különösen sokat jelent! :-)

  VálaszTörlés