Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. július 21., csütörtök

Díjat kaptam!

Díjat kaptam! Nem is egyet! Két Blogerina is érdemesnek talált a kitüntetésre! Köszönöm nekik!
Ginától és Anyinyókától jött a megtiszteltetés.

A díj szabályai:
1. Köszönd meg annak, akitől kaptad.  
2. Írj egy posztot.
3. Küldd tovább 12 blognak, ha annyit érdemesnek tartasz.

Nagyon sok blognak rendszeres olvasója vagyok, mégtöbbnek rendszertelen, de mindig vissza-visszajárok. Mert szeretem őket és mindegyiket érdemesnek találnám megemlíteni. Hogy is választhatnék tizenkettőt???
Meg nem is akarok! ;-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése