Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. július 18., hétfő

UFO invázió 5.

Ez nem olyan régi UFO....Most már ez is kész! Csíny letudva! :-)


4 megjegyzés:

 1. nagyon jó lett! igazi tenger mellé való:)
  lepipálsz minket ezzel a sok most készülő szépséggel, most, hogy mindenki bojkottálja a munkát:) minden elismerésem!

  VálaszTörlés
 2. Remélem,nincs vége még az inváziónak:) Én nagyon élvezem:)

  VálaszTörlés
 3. Még van mit feldolgozni! :-) Szóval még jövök!
  Azért vagyok ám ilyen hatékony, mert van egy kis szabadságom. Egy hétig magamban voltam! Fiúk a mamájuknál nyaraltak, én meg csak és kizárólag a varrásra koncentráltam. Na, jó meg az Uramra! ;-)

  VálaszTörlés
 4. És az nagyon jó, ha az urára úgy is tud koncentrálni az ember, hogy azért nincs mindig rajta az összes szeme :) Jól kihasználtad az időt, nagyon klassz ez a kék is!

  VálaszTörlés