Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. július 31., vasárnap

A héten

szabadságon voltunk! Sajnos nem igazán olyan volt az idő, mint szerettük volna, de sikerült jól eltölteni a hetet. Apa bunkit épített a fiúkkal! Házunk mögött egy patak csordogál, a patak parton egy fűzfa áll és annak az ágai nagyon hívogatóak voltak. Régi terv volt és most megvalósult. A tető még hiányzik, de ez nem akadálya a birtokba vételnek. A fényképeken maga a fűzfa-lak és róla a kilátás látható.


Szerintem jó nálunk gyereknek lenni! :-)

5 megjegyzés:

 1. Hű, tényleg jó lehet Nálatok gyereknek... apa mellett feleségnek és anya mellett férjnek lenni, vagyis ilyen/így komplett családnak!

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm Bejus70!
  Tényleg nagyon-nagyon jó nekünk! :-)

  VálaszTörlés
 3. Na ilyen játszóteret kívánnék minden gyereknek! Tök jó lett a házikó.

  VálaszTörlés
 4. Ez fantasztikus!!! Nagyon ügyes férjed van, gondolom, hogy a gyerekek mennyire élvezik!!! Nagyon szuper lehet!!! Minden elismerésem!

  VálaszTörlés