Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. július 27., szerda

Virágos kedvem

Lehet, hogy megint jön egy UFO invázió? Van énnekem egy csomó horgolt virágom. Kisebbek is, nagyobbak is. Meghorgoltam őket, aztán mentek a dobozba. Tegnap a kezembe akadtak és úgy éreztem kezdenem kell velük valamit. Elkezdtem...


Csakúgy... Este. Tudom, hogy azt írtam, hogy ez a hét csak a családé, de benne van a bugi az ujjaimban. Nem bírom. Így este tévézés közben egy kicsit....

2 megjegyzés:

  1. én még nem dolgozom fiókba. eddigi dolgaim mind gazdára találtak. De biztos jó elővenni a régi dolgokat és újra mozgásba hozni őket.

    VálaszTörlés
  2. :-) Nem a fiókba készült :-), csak vannak a próbálkozások, a kísérletezgetések, olyan se füle-se farka dolgok, amik feledésbe merülnek. Aztán egy pakolászás alkalmával jön a rácsodálkozás, hogy: Jééé! Nekem ilyen is van? És akkor újra beindul a fantázia! :-)
    Köszönöm, hogy benéztél! :-)

    VálaszTörlés