Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. július 14., csütörtök

UFO invázió

Tavaly, amikor Iglice UFO irtást hirdetett, én csak mosolyogtam, hogy ááá nekem nincs olyan! Na, azóta szépen összegyűlt. Alattomosan. Egyre több lett belőle és a minap amikor kinyitottam a szekrény ajtót és percekbe került, hogy átverekedjem magam az ilyen-olyan félkész cuccokon, akkor eldöntöttem, hogy addig semmi újnak nem állok neki, amíg ezeket fel nem számolom!
Az első:

Anno gyors-technikát gyakoroltam. Így maradtak a homokóra blokkjaim, amiket, aztán már egy későbbi nekifutásra összevarrtam csíkba. Végül saját festésű anyaggal egészítettem ki. Ez lett belőle!


2 megjegyzés:

  1. Jó lett. Én még táskát nem tudok varrni.

    VálaszTörlés
  2. Olyan szépeket csinál, hogy szerintem simán tudnál táskát is! :-)

    VálaszTörlés