Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. szeptember 6., kedd

Adósság

Majd elsüllyedek szégyenemben. Ígértem a másodszülöttemnek egy ellenőrző borítót. Még tavaly... Hát, elkészült. Most.... Szóval szégyellem magam. Ő viszont nagyon örült neki! :-) Azért még van pár éve a suliban.


Papírra-varrás technikával készült és a sas-szeműek felfedezhetnek benne néhány hibát! Bár mondhatom azt, hogy direkt így akartam! :-P
Aki felé még adósságom lenne, az sikítson! Csak, hogy mégjobban szégyelljem magam és hogy mihamarabb lerójam a tartozásom.

6 megjegyzés:

 1. Sasszemek ne nézzenek oda, ...mert direkt így akartad :-)) Az ellenőrző könyv mérete a hibás! :-))Sok-sok csillagos ötös kerüljön a belsejébe! Az anyuka is ötöst érdemel a szép borítóért!
  Ági

  VálaszTörlés
 2. Szép lett !
  Írtam Irénnek, nagyon köszöni a segítséget :))

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépséges. Most viszont már kettőt nem tudok: még mindig kifúrja az oldalam, mi lehet a kukacolás, és a papírra varrás is ismeretlen fogalom :)

  VálaszTörlés
 4. Nekem is a csillagos ötösök megelőlegezése jutott róla eszembe... nagyon szép lett :))

  VálaszTörlés
 5. Az ilyen informatív honlapján! Nagy köszönet! Köszönöm a jó idő látogató bozsomati.blogspot.com. Ez igazán öröm megértés egy olyan weboldalt, mint a töltött szép információkat. Köszönjük!

  VálaszTörlés