Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. szeptember 5., hétfő

A csekkek

állandóan és erőszakosan tolakodtak a látóterembe az ablakpárkányon. Szépen gyűlnek. Hónapról hónapra. Na jó, azért be is szoktam fizetni őket, de mindig van. Soha nem fogy el! Csupasz és tolakodó látványuk ellen varrtam ezt a zsebes tárolót.Mérete: 22 x 42 cm. Felakaszthatóságát riglivel v. ringlivel (?) oldottam meg.

2 megjegyzés:

  1. Milyen kedvesen szeretgeted őket ezzel a kis szívecskével :)

    VálaszTörlés
  2. Én is pont azt akartam írni, hogy milyen szeretettel csináltad nekik a tartókát :D
    Egyébként nagyon jó, én a befizetendő csekkeknek akarok már kb egy éve csinálni, hogy ne borítékban vigyem a postára, de jelenleg éppen alkotói válság van nálam

    VálaszTörlés