Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. szeptember 10., szombat

Lecsó-fesztivál

Meghívtak. Elmentem. Izgultam. Nagyon. Nem kellett. Jóóóó volt! :-)))))


Nagy dolog ez nekem! :-))

6 megjegyzés:

 1. ez rövid és tömör volt :D
  az áru pedig csodaszép!
  az a madárkás tartóka... meg a zsepitartó... áááááááá nem is fájdítom a szívem! :D

  VálaszTörlés
 2. mennyi színpompás gyönyörűség:)

  VálaszTörlés
 3. Örülök, hoyg jól sikerült! Csudaszép dolgokat vittél :)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm Lányok! Nem volt sok ember, de nem panaszkodhatom és annyi, de annyi dicséretet bezsebeltem! Erőt adnak a szürke hétköznapokon!
  Nektek is nagyon köszönöm! :-))

  VálaszTörlés
 5. Nagyon megérdemelted a sikert, hiszen az elmúlt időszakban rengeteget dolgoztál, mesés holmikat alkottál. Nem is tudom, nem unták már otthon az állandó varrógép zakatolást? XD

  VálaszTörlés