Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. szeptember 29., csütörtök

Lombhullás

Nagyon tetszett ez a fazon. Sok helyen láttam. Nekem is ki kellett próbálnom! :-) Még egy belső zipzáras zsebet is kapott!


3 megjegyzés:

 1. Hát igen, szerintem ez az a fazon, amit mindenkinek ki kell próbálni :-)) (nekem is van ilyenem :-))
  Ági

  VálaszTörlés
 2. igazi őszi szépség... Egy helyen még horgolt virágokkal is megbolondították az eredeti mintát... és most már biztos vagyok benne, hogy a varrógépeden nincs is kikapcsoló gomb

  VálaszTörlés
 3. Köszi Lányok!
  Berry: :-) Azért néha alszom is! :-)

  VálaszTörlés