Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. szeptember 14., szerda

Varrtam

egy gyereket magamnak. Fiút! :-))


6 megjegyzés:

 1. Csodálatos lett! Valószínűleg tudat alatt :)!Minta után?

  VálaszTörlés
 2. hiába, egy vérbeli fiús anyuka :D:D:D
  Nagyon cuki!

  VálaszTörlés
 3. Netes barangolásim során, "kifigyeltem" a babafej készítést. Sok-sok oldal foglalkozik waldorf-babával. Hajának horgoltam egy kis sapkát és ahhoz rögzítettem ezt a speckó effekt (?) fonalat.
  A testét csak úgy megrajzoltam és az egészet vlies-vel töltöttem. Így még mosható is! :-)

  VálaszTörlés
 4. Hú, nem semmi! Az én szekrényemben két Tilda baba csomag áll, hogy eljussak oda, hogy foglalkozzak velük. De egyenlőre könnyebben mondom, hogy félben lévő projektjeim vannak - őszintén, látom, hogy mennyire babramunka lesz, és bármennyire is imádom a Tildát, és várom már, hogy megalkossam e babáimat, félve állok neki. De megejtem majd biztos :) Ennek a Waldorf babádnak sem lehetett kevés idő, mire mondjuk a haja kialakult :)

  VálaszTörlés
 5. Nem is passzolt volna a családba egy lánybaba :-))
  Ügyes vagy!
  Jutalmul küldünk Neked egy díjat!

  VálaszTörlés
 6. Tényleg nagyon jó lett. Oda vagyok a hajacskájáért. Neve van a legénynek? XD

  VálaszTörlés