Oldalak


Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2012. február 21., kedd

Megint egy ajándék

és megint a barátnőmnek! :-) Most szülinapjára!
Annyira a saját színeimből csináltam, hogy alig bírok megválni tőle! Jaj, és minél tovább nézegetem....hm. Magamnak is kell egyet csinálni. :-) Ráadásul egy csomó apró fecnit is felhasználtam. Szóval ez lesz a februári aprófecnim is!




A szabásmintát még régebben mentettem magamnak. Egy francia újságban volt. Kicsit variáltam rajta, mert én nagyobbat akartam... Kellett a saját józan paraszti eszem is hozzá, mert a méretek nemigen stimmeltek. Ha esetleg más is csinált ilyet (Kaccatról tudom, hogy igen :-)), kérlek ossza meg velem, hogy neki mik voltak a tapasztalatai! Köszönöm!



8 megjegyzés:

  1. Hű de irigylem most a barátnődet! Nagyon klassz dolgot fog kapni! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jók a színek!! És a fazon is!!! Nekem is nem sokára varrnom kell egy hátizsákot. Hol találtad ezt a fazont? Milyen újságban? Esetleg tudsz nekem segíteni?

    VálaszTörlés
  3. Eredetileg Ili (Hugi)-nál láttam, ő nagyon profi benne
    www.ezazkezimunka.blogspot.com remélem jól írtam.

    Nagyon szupi lett! Én csak egyszerre veselkedtem neki :D amit én varrtam, az elég nagy lett, bár tény, hogy én magamtól rajzoltam :D

    VálaszTörlés
  4. Hú, nagyon szép! Az a szabásminta engem is érdekel nagyon :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép. Bár csak én is tudnék ilyet! :)

    VálaszTörlés
  6. Köszi Lányok!

    Kaccat: Tényleg! Ili blogján is fent van! :-)

    Remélem kedvet kaptatok hozzá!

    VálaszTörlés
  7. Köszi Lányok! Nagy volt az öröm! :-)
    Susiloci: Thank you!

    VálaszTörlés