Oldalak


Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2011. március 6., vasárnap

Esténként...

Amikor már elcsendesül a család, én is csendes elfoglaltságot találok magamnak. Mostanában hímezgetek. Nem csak este a tévé előtt remek elfoglaltság, hanem a focipálya szélén ülve is nagyszerű. Na, nem akkor amikor meccs van! Mert akkor szívinfarktus közeli állapotban leledzem. Annyira izgulok!
Az edzések hosszú és üres óráit töltöm így. Ez készül mostanában...


Nem sokára a kész művet is megmutatom!

4 megjegyzés:

  1. Ez nagyon ígéretesnek néz ki! Te szerencsés vagy, én arról a klassz zöld anyagról lemaradtam a Hunyadis fiúknál :(

    VálaszTörlés
  2. Igazság szerint már régen vettem. Még valamikor nyáron...Csak most mertem belevágni! :-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyi vagy és türelmes.

    VálaszTörlés
  4. hű de csodaszép, az anyag is és a hímzés is, nagyon összepasszolnak, így felizgatni a népet, aztán így hagyni kíváncsian, micsoda dolog ez :)

    VálaszTörlés