Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. április 26., hétfő

Az én ökoszatyrom

Már nagyon szemeztem egy ökoszatyorral. Nagyon tetszik a hajtogatós fajta is, de végül én most ezt próbáltam ki! Zseniális! Maradék anyagból, egy használt ágyneműből és egy nagyon régi turis szoknyából csináltam. Gondoltam, ha nem sikerül legalább ne bánjam annyira. A leírás nagyszerű, én mégis fennakadtam egy-két helyen, de megoldottam és büszke vagyok magamra. Elég sok anyagot felzabál, de maradandó és ami a lényeg! Környezetkímélő.

2 megjegyzés: