Oldalak

Járok az álmok útján és próbálgatom a szárnyaimat.

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!" (Paulo Coelho)

"Add tovább a tudományt! Valamikor elindult a foltvarró-staféta, hogy szerteágazó világmozgalom legyen belőle. Ma névtelen foltvarróknak köszönhetik a neves művészek is azt, hogy kitaposták az utat. A foltvarrás közösségi tevékenység, ez talán a legszebb (ha nem is mindig a legmutatósabb) része. Ne felejtsd el: csak az félti a tudományát, akinek kevés van belőle. A féltékenység és az irigység veszélyes kór, elsősorban annak árt, aki birtokolja. Szabadulj meg tőle"

(Dolányi Anna: Hasznos könyv foltvarróknak)


Magamról

Saját fotó
Anya vagyok és feleség! Ez a státuszom, a foglalkozásom, a hivatásom. Három fiam van! Ha akad egy kis szabadságom, akkor alkotok. Mindenfélét. Csakúgy... A varrás nagy szerelem.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Ha megtetszett valami és Te is szeretnél, írj bátran!

bozsomati@gmail.com

2010. április 22., csütörtök

Termoflíz vs. pamut felmosórongy

Úgy érzem ezt még le kell írnom. Tegnap voltam a Meseboltba. Hát az valami csoda, hogy ott mennyi minden van. Csak ámultam és bámultam. Sajnos az árak nem hozzám lettek szabva, de biztos megyek még, mert csuda dolgok vannak. Azért nem jöttem el üres kézzel. Amit mindenképpen akartam venni azt vettem is. Meg egy kicsit többet...:-)
Jön a május! A létező összes családtagomnak májusban van a szülinapja, de legalább a névnapja. Vagy mindakettő :-) Na meg anyák napja is most lesz. Szóval van bőven okom az ajándék gyártásra. Többen jelezték, hogy nagyon örülnének edényfogó kesztyűnek. Ehhez akartam venni termo flízt, annak hiányában pamut flízt.
Na, és amit el szeretnék mondani, mert eszméletlenül jól esett. Két eladó volt. Nagyon kedvesek. Aztán rögtön utánam bejött egy hölgy, aki szemmel láthatóan ismerte az eladókat és úgy tűnt jóban is vannak. Szóval én kértem a nekem szükséges dolgokat, termo flíz nem volt és az utánam érkező höly félrehúzott és nagyon kedvesen odasuttogta, hogy a lidliben van textil felmosórongy, próbáljam ki azt. Olcsó és jó. Én annyira hálás voltam ezért az önzetlen infóért. A igazság az, hogy csak most esett le igazán. Ma el is mentem a fent említett áruházlánc egyikébe és vettem ilyen felmosórongyot. Tényleg jó!! Sőt zseniális, mert már tovább is gondoltam, hogy mi mindenre tudnám felhasználni.
Szóval így ismeretlenül is nagyon-nagyon köszönöm a segítséget!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése